Hrana pentru caii salvati 2021

Status: Fundraising

Scopul acestui proiect este sa asiguram hrana zilnica si stocul necesar pentru iarna si primavara viitoare pentru caii, vacutele, magarusii si celelalte ierbivore ale sanctuarului.

0.24907407407407% Complete
Suma:

1,345 RON

Galantomi:

1

Donatii:

12

Target:

540,000 RON

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Asigurarea hranei zilnice este cea mai mare si costisitoare problema cu care ne confruntam constant. Astfel incat, speram si va rugam sa ne fiti alaturi ca sa reusim sa le asiguram zilnic hrana atat de necesara celor peste 120 de cai si magarusi ai asociatiei si sa facem un stoc pana la sfarsitul verii, cat inca preturile la baloti sunt rezonabile, ca sa avem asigurata mancarea necesara pentru iarna si primavara viitoare si sa nu fim din nou in situatia de a cumpara baloti la preturi si de 3 ori mai mari.

E un efort mare acum, insa economia facuta ar fi uriasa si banii i-am putea investi in crearea de conditii mai bune in sanctuar, in tratamente sau pentru a ajuta alti cai care au mare nevoie.

Un cal din sanctuar consuma zilnic cel putin un balot mic. Pretul unui balot variaza intre 13 si 17 ron, pentru hrana de calitate. Asta inseamna ca noi avem nevoie lunar de peste 3400 de baloti mici de fan pe luna. Dupa un astfel de calcul, costurile devin deja uriase. Insa trebuie sa luptam si sa facem tot ce este necesar ca aceste suflete sa supravietuiasca si sa aiba o viata demna si linistita, departe de haosul pe care, din pacate, au fost nevoiti sa il cunoasca.